Hakkımızda


KURULUŞ :
Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği çoğunluğu kongre üyelerimizden oluşan İzmir ve Ege bölgesindeki 25 Beşiktaş aşığı İş İnsanı tarafından 20.10.2014 tarihli İzmir İl Dernekler masasına başvuruyla kurulmuştur. Derneğimizin tüzük onayı ve kulübümüz tarafından verilen muvafakat onayı 06.01.2015 tarihinde yapılmıştır. Kurucu başkanımız Abdülkadir Alkışel yönetiminde faaliyetlere başlanmış olup , ilk genel kurulumuz 25.02.2015 tarihinde yapılmıştır. 14.05.2015 tarihinde Akhisar maçı için şehrimize gelen yöneticilerle birlikte derneğimizin açılış töreni gerçekleştirilmiştir. Derneğimiz 1 yıl içerisinde ciddi faaliyetlere imza atmış ve üye sayısını 41 e yükseltmiştir.

MESAJ:
Ülkemizin üçüncü büyük şehri , Ege bölgesinin incisi güzel İzmir’imizde kurmuş olduğumuz bu yeni Beşiktaş ailesinin tek gayesi Beşiktaş aşkı ve bu aşk ile yapılacak katkı projelerini hayata geçirmektir. Özellikle Beşiktaşlı İş Adamları derneği vurgusu ön planda tutulmuş ve tüm Ege’yi kucaklaması hedef edilmiştir.
Kurucu fikir mimarları olan Mahir KAPLAN, Melih HEPSOMALI , Abdülkadir ALKIŞEL ve Tolga Hikmet DUGLES derneğin kurucu üyelerinin davet edildiği ilk günden beri atılacak her adımda bölgemizde yer alan diğer derneklere katkı koyacak prensipleri ön planda tutmuştur. Bu sebeple yeni üye kazanımlarında BEŞİKTAŞ aşkını yüreğinde hisseden ve hiçbir derneğe bugüne kadar üye olmamış İş Adamları ile temasa geçilmiştir. Bu konuda çok ciddi kurumsal yapılı yeni üyelerin camiamıza kazandırıldığı kanaatindeyiz.
Derneğimiz rahmetli efsane başkanımız sayın Süleyman SEBA nın “ İYİ İNSAN OLMADAN İYİ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ “ sözünü kendisine misyon edinerek, daha kuruluşunun ilk aşamasında hem kulübümüze hem de bölgemize sosyal anlamda katkı koyacak projeleri gerçekleştirmeye başlamıştır.
 

 

TAKİP EDİN

INSTAGRAM
LINKEDIN